Koolborstels bestellen? Zo vindt u snel de juiste borstelset

Het kan wel eens voorkomen dat uw wasmachine, stofzuiger of een ander elektrisch apparaat niet meer goed werkt. Een veel voorkomend euvel is versleten koolborstels. Het mooie is: die kunt u eenvoudig zelf vervangen. We hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt om de juiste te vinden in ons assortiment met 15.000 verschillende modellen. Met deze drie zoekopties kunt u eenvoudig uw nieuwe koolborstels bestellen.

Neem het merk of apparaat als uitgangspunt

Dit is de makkelijkste manier om mee te beginnen. Geef bij zowel zoeken op merk als op apparaat zoveel mogelijk specificaties op via het menu aan de linkerkant. Het betreft de eigenschappen van het apparaat en de koolborstel. Vaak vindt u de benodigde gegevens op de machine zelf of in de handleiding. Na het doorlopen van deze stappen kunt u via het overzicht rechts de gewenste koolborstel bestellen.

Maak gebruik van het formulier

Als u er zelf niet helemaal uitkomt, kunt u het formulier invullen op de hoofdpagina. Vermeld uw contactgegevens, de kenmerken van het apparaat en de afmetingen van de koolborstel. In het vak ‘Opmerkingen’ kunt u de aanvraag verder toelichten als dat van belang is. De laatste stap is het toevoegen van foto waarop de aansluiting goed zichtbaar is. Wanneer uw aanvraag bij ons binnenkomt, gaan we op zoek naar het gevraagde onderdeel. Zodra dat gelukt is, geven we je een seintje. 

Koolborstels bestellen via de schematische afbeeldingen

Deze optie werkt goed als u een voorbeeld van het onderdeel heeft en u goed overweg kunt met technische tekeningen. Via de zoekoptie ‘afbeeldingen’ bovenaan in het menu krijgt u vijf schematische weergaven te zien. Vanuit hier kunt u verder zoeken. Ook kunt u klikken op ‘Meer afbeeldingen’. Dan verschijnt er een groter overzicht met diagrammen. Vergelijk uw koolborstels met de tekeningen, klik op het juiste model en kies vervolgens uit de weergegeven opties.

 

Met deze drie zoekopties bent u zo bij de juiste borstelset. Als het model of typenummer al bekend is dan kan het nog sneller via de zoekbalk. Voeg ze toe aan de winkelmand en wij zorgen dat u ze de volgende dag al in huis heeft.